Galaxy A90 5G mund të jetë telefoni që ju ka munguar prej kohësh
Pasi thashethemet ishin duke qarkulluar në të gjitha drejtimet mbi paisjen jo shumë të kushtueshme të Samsung që do të përballonte dhe lidhje 5G, këtu kemi sot Galaxy A90 5G. Për një arsye nuk futet në kategorinë e telefonave të…