Aventura e re solo e Hearthstone, Galakrond Awakening, vjen në 21 janar
Katër kapituj, 24 beteja unike dhe 35 karta të reja. Çfarë mund të kërkoni më shumë nga një aventurë solo. Year of Dragon po vjen drejt fundit, por jo pa patur një betejë finale në fillim. Në 21 janar, fansat…