Kur është eventi i Galactus në Fortnite? Gjithçka që duhet të dini
Një objekt i ndritshëm në qiell ka filluar të drejtohet drejt hartës Fortnite dhe falë dataminers dhe logjikës, duket e arsyeshme të sugjerojmë që Galactus është rrugës për të sjellë shkatërrim Padyshim që personazhi më i fortë i Marvel Universe…
Fortnite sapo shtoi Galactus në hartë teksa finalja e Season 4 afron
Antagonisti i tanishëm i Fortnite, Galactus, më në fund është shfaqur në battle royale. Kjo përmes një ndryshimi të vogël të bërë në patch v14.30 në datë 13 tetor. Personazhi i Marvel tashmë mund të dallohet në qiellin mbi Fortnite,…