Tag: Galactic Civilization 3

Galactic Civilization 3 është falas këtë javë në Epic Store
Ka ardhur rradha për një giveaway të ri në Epic Games Store. Star Wars Battlefront 2 nuk është më e disponueshme, por mund të merrni Galactic Civlizations 3. Galciv 3 siç njihet shpesh, ka qenë vërdallë që në 2015 dhe…