Shikoni trailerin e lançimit të DokeV
Ajo është një nga tre lojërat që Pearl Abyss njoftoi në G-Star 2019. Gjatë eventit të G-Star 2019, zhvilluesi korean Pearl Abyss solli tre trailera për tre lojëra të reja që i kishte njoftuar më herët gjatë këtij muaji. Të…
Plan 8, loja më e re nga zhvilluesi i CS:GO, vjen me një trailer të ri
Një nga zhvilluesit origjinalë të CS:GO është pjesë e projektit. Pearl Abyss publikoi trailerin e parë për lojën e re multiplayer online shooter PLAN 8 gjatë konferencës G-Star 2019 si edhe planet për lançimin e lojës në konsola dhe PC.…
Krijuesi i CS:GO do të zbulojë një MMO shooter të ri
Krijuesi i Counter-Strike: Global Offensive do të lançojë një shooter MMO javën e ardhshme. Minh Le, i njohur ndryshe si Gooseman, bashkë-krijues i Counter-Strike Half Lifemod, do të zbulojë Plan 8 gjatë Pearl Abyss Connect në G-Star 2019. Le ka…