Tag: futboll

Këtë javë, futbolli vjen në Fortnite
Fortnite po sjell nje nga bashkëpunimet më të mëdha këtë javë në lojën battle royale, me ardhjen e futbollit. Eventi i ri do te sjellë një mode me tematikën e sportit, një team kit, Creative mode island etj. Sot në…
Sipas kreut të ECA, Fortnite & Taylor Swift janë konkurentët e futbollit
Një figurë e rëndësishme në futbollin Europian ka marrë në konsideratë konkurencën e Fortnite. Sado që ju mund të mendoni se Fortnite nuk është një temë bisede në një event për industrinë e futbollit, është vërtetuar e kundërta. Në World…
Vjen bashkëpunimi midis ligës së futbollit dhe Twitch
Bashkëpunimi duket se do të jetë i orientuar rreth esports Një tjetër ligë profesionale sportive sapo ka lajmëruar bashkëpunimin zyrtar me Twitch. Më herët gjatë ditës së sotme, Major League Soccer (liga amerikane e futbollit) lajmëroi një bashkëpunim një vjeçar…