Tag: funny

Këto janë disa nga defektet qesharake të FIFA 22
FIFA 22 u fut në treg për të gjitha platformat më 1 tetor 2021. Loja përmban game modes të reja të shtuara dhe detaje shtesë në departamentin e grafikës dhe gameplay. Megjithatë, FIFA 22 nuk tingëllon si një lojë e…