Tag: funforge

Far Cry Beyond do të vijë në 2022 me ndryshime të mëdha në të
Far Cry është një ndër seritë më të suksesshme të Ubisoft ku çdo lojë Far Cry sjell një ambient dhe veçori të reja. Por një seri e re e Far Cry e quajtur Far Cry Beyond mund të sjellë ndryshime…