Shakaja e 1 prillit të Funcom është e vërtetë dhe vjen në shtator
Në 1 prill, Funcom njoftoi Conan Chop Chop, një lojë me Conan në rolin e një personazhi vizatimor me shkopa për krahë dhe këmbë. Gjithsesi gjatë PC Gaming Show u zbulua se ai trailer nuk ishte një shaka dhe se…
Funcom lançon videon e parë të co-op gameplay për Conan Unconquered
Loja është e disponueshme për pre-order në Steam Në vetëm tridhjetë ditë, RTS i ri nga veteranët e Command & Conquer te Petroglyph do të bëjë debutin e tij. Conan Unconquered do të lançohet në Steam me datë 30 maj. Loja…