Tag: fullmetal alchemist

Këto anime kanë fundin më të keq në ekzistencë
Kur bëhet fjalë për anime, ka disa seriale që janë më të mira se të tjerët kur finalet e tyre hyjnë në lojë. Disa tregojnë arritjen e paqes ndërsa të tjerët dalin jashtë qendrës në momentet e tyre të fundit.…
Këto janë vdekjet e hershme në anime që kanë lënduar më shumë fansat
Anime si një medium ka pasur shumë momente legjendare gjatë dekadave, me shumë prej atyre që sjellin vdekjen e disa personazheve kryesorë nga seritë e panumërta, dhe një sondazh i fundit tregon se cilat vdekje të hershme kanë lënduar më…
Fullmetal Alchemist: Si të filloni me Anime & Manga
Fullmetal Alchemist është një prej anime kryesore për fansat e anime-ve, dhe fatmirësisht, manga dhe anime e kësaj serie janë lehtësisht në dispozicion. Franchise i Fullmetal Alchemist mund të përcaktohet si "shonen" në rastin më të mirë, duke pasur një…