fbpx

Tag: fullmetal alchemist brotherhood

Netflix do të lëshoi 40 filma dhe seri anime këtë vit
Ky është dyfishi i titujve të anime që lëshoi në vitin 2020! Netflix do të ketë një koleksion shumë më të madh anime për të zgjedhur deri në fund të këtij viti. Platforma streaming më e madhe në botë ka njoftuar në AnimeJapan 2021 Expo të Tokios…
Fullmetal Alchemist: Si të filloni me Anime & Manga
Fullmetal Alchemist është një prej anime kryesore për fansat e anime-ve, dhe fatmirësisht, manga dhe anime e kësaj serie janë lehtësisht në dispozicion. Franchise i Fullmetal Alchemist mund të përcaktohet si "shonen" në rastin më të mirë, duke pasur një…
Anime të rekomanduara nga GameON Albania
Nëse nuk dini çfarë anime të filloni, ne po ju sjellim disa rekomandime Një pjesë e madhe e fansave të anime i dashuron anime kurse një pjesë tjetër dëshiron të hyj në botën e anime por nuk di nga t’ia…