Tag: full map

Zbulohet harta e ‘Forza Horizon 5’ dhe është çmendurisht masive
Microsoft dhe Playground Games kanë treguar hartën e plotë për Forza Horizon 5 dhe, siç pritej, është e madhe. Shume e madhe në fakt. Nëse kjo do të ishte ndonjë lloj loje tjetër open world, lojtarët do të thonin se…