Tag: fu

Ja se kur do të vijë Dragon Ball Heroes
Super Dragon Ball Heroes ka zbuluar datën e lançimit të episodit të ri të animes! Seria promovuese anime për lojën e kartave në Japoni aktualisht po hap rrugën përmes arc të Big Bang Mission, dhe me episodin e saj të…
Një antagonist i vjetër do të rikthehet në Dragon Ball
Dragon Ball ka konfirmuar së fundmi se një antagonist i vjetër i serisë do të rikthehet në episodin më të fundit të Super Dragon Ball Heroes. Arc i ri i quajtur New Space-Time War i ka çuar heronjtë tanë, Goku…