Tag: frostpunk

Merrni Frostpunk pasi është falas në Epic Store
Frostpunk është loja më e fundit që mund të gjeni falas në Epic Games Store. Por çfarë na sjell kjo lojë dhe cilat janë disa prej veçorive të saj? Frostpunk është një lojë ku do t’iu duhet që të mbijetoni…
Zhvilluesi i lojës This War of Mine tregon Frostpunk me screenshots
Deri tani nuk kemi parë gameplay nga loja Frostpunk e krijuar nga zhvilluesi polak. Screenshots nga E3 na kanë dhënë pamjet më të qarta deri tani. Screenshots tregojnë pamjen e UI-it bashkë me mekanikat e lojës. Frostpunk është një projekt shumë më…