Tag: Frontline

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline është loja e re falas nga Ubisoft
Ubisoft ka njoftuar lojën e saj të radhës në ekskluzivitetin Tom Clancy's Ghost Recon, dhe ndoshta nuk është ajo që po presin fansat e serisë. Tom Clancy's Ghost Recon Frontline është një "free-to-play, tactical-action, massive PvP shooter", e vendosur në…