Tag: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora është shtyrë
Ubisoft njoftoi se Avatar: Frontiers of Pandora është vonuar dhe tani është planifikuar të shfaqet diku në 2023-2024. Duke supozuar se kjo është një referencë për vitin fiskal të Ubisoft, kjo e vendos atë diku midis 1 prillit 2023 dhe…
Loja Avatar e Ubisoft quhet Frontiers of Pandora dhe do të dalë vitin e ardhshëm
Jo vetëm që loja e Avatar e Ubisoft është e gjallë, por është gjithashtu vitin e ardhshëm. Ubisoft rrumbullakosi ekspozitën e saj Ubisoft Forward në E3 me një trailer të ri, duke konfirmuar se loja e ardhshme për PC quhet…