Tag: Frogwares

Sherlock Holmes Chapter One ka tashmë një datë lançimi
Sherlock Holmes: Chapter One, hyrja e fundit në serinë aventurese të mirënjohur të zhvilluesve Frogwares, tani ka një datë lançimi dhe do të vijë në Xbox Series X/S, PS5, një PC më 16 Nëntor, duke u pasuar me një lançim…
Shihni trailerin e ri të Sherlock Holmes: Chapter One
Eshtë publikuar traileri i ri i lojës të detektivit më të njohur në botë Sherlock Holmes. Sherlock Holmes, të cilin e duam shumë me librat, serialet dhe filmat e tij, po hyn në botën e video lojërave me një lojë…