Shikoni Friendships në Mortal Kombat në këtë trailer të ri
Një update falas më vonë gjatë këtij muaji do të shtojë Friendships në Mortal Kombat 11. Friendships janë finishers si puna e Fatalities, por në këtë rast ato janë për të fituarit me respekt e në mënyrë miqësore dhe jo…