Pas padive kundrejt Fortnite edhe Forza Horizon heq Flossing & Carlton
Dy lëvizje kërcimi thjesht zhduken në update-in e ri të Forza Horizon. Update-i më i ri i Forza Horizon 4 ka zhvendosur dy lëvizje shumë të njohura të kërcimeve. Përkatësisht 'FLoss' dhe 'Carlton'. Ideuesi pas Fortnite, Epic Games se fundmi…