Will Smith njofton ribashkimin e Fresh Prince of Bel-Air me një trailer
The Fresh Prince of Bel-Air ka bërë 30 vjeç së fundmi dhe një arritje e tillë kërkon celebrimin e saj. Si duket kjo do të realizohet me ribashkimin e kastit të sitcom-it për një projekt special, që është filmuar në 10…
US Copyright Office: Alfonso Ribeiro nuk ka të drejtat e Carlton
Kohët e fundit kemi parë shumë kontradita mes krijuesve të kërcimeve ikonike dhe videolojërave që i kan inkorporuar ato në përmbajtjen e tyre. Deri diku acarimi i tyre vjen me të drejtë dhe fakti që US Copyright Office ka refuzuar…