Tag: fresh price of bel-air

Will Smith më në fund ka pranuar se cili film është më i keqi i tij
Will Smith është një nga mbretërit e Hollivudit. Aktori ka qenë shumë i suksesshëm në botën e showbiz për dekada dhe ka qenë në të gjitha llojet e projekteve në atë kohë. Nga karriera e tij muzikore tek Fresh Prince…