Tag: Freeza

Dragon Ball nuk ka pasur kurrë një antagonist si Cell
Kjo nuk është vetëm çështje opinioni, është në të vërtetë një këndvështrim që mbështetet nga disa fakte kryesore nga seria Dragon Ball. Një fans mjaft i vëmendshëm i Dragon Ball ka mbledhur një listë detajesh nga seritë e ndryshme të…
Granolah i Dragon Ball Super ngjan mjaft me Freeza
Dragon Ball Super ka vazhduarme Granolah The Survivor Arc duke bërë disa ndryshime të mëdha në botën e Z Fighters, veçanërisht kur bëhet fjalë për Princin e të gjithë Saiyanëve dhe një transformim të ri që ai ka pësuar. Por…
Sa i fortë mund të jetë Granolah në Dragon Ball Super?!
Dragon Ball Super po ngre një pyetje të madhe në lidhje me fuqinë e plotë të Granolah me kapitullin më të ri të serisë! Siç ishte premtuar nga cliffhanger në kapitullin e mëparshëm, luftimet kundër titullarit Granolah mbijetuesi i arc…
Broly do të rikthehet në Dragon Ball Super?!
A do rikthejë “Dragon Ball Super” Broly-n? Sajani i fuqishëm është vënë në hije që pas shfaqjes Dragon Ball Super: Broly, por duket se Dragon Ball Super ka në plan t'a rikthej sërish. “Granolah The Survivor” është “arc” i fundit…