GTA Online lëshoi një update ditën e djeshme, ja çfarë duhet të dini
Pasi lëshoi ​​më shumë se një update të Halloween me alienët, njerëzit që u kthyen në kafshë dhe plot shpërblime shtesë për lojtarët për të fituar, GTA Online është kthyer në normalitet me lëshimin e update-it të saj të fundit.…