fbpx

Tag: free2play

Free2Play | Lançohet Crucible dhe zbulohet data zyrtare e lançimit të Valorant
Këtë javë, Amazon Game Studios më në fund lançoi lojën e tyre të parë, Crucible, ndërkohë që Riot Games zbuloi datën zyrtare të lançimit të Valorant. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni F2P. Lojërat: Valorant - 0:16 League of…