Tag: free to play

Riders Republic do të jetë falas një ditë para lançimit në PC
Ju keni një shans tjetër për të parë Riders Republic para fillimit nëse planifikoni të luani në PC. Lojë sportive ekstreme e open world do të jetë e disponueshme në PC për të luajtur falas për 24 orë duke filluar…
Ubisoft do të fokusohet tani në lojërat free-to-play
Ubisoft do të përqendrohet më shumë në prodhimin e lojërave të nivelit të lartë free-to-play. Në një mbledhje më herët sot, zyrtari kryesor financiar Frederick Duguet tha se fokusi i kompanisë në lançimin e 3-4 lojërave premium në vit nuk…
Watch Dogs: Legion do të jetë free-to-play këtë fundjavë
Watch Dogs: Legion do të jetë në dispozicion për të luajtur falas nga 25-29 Mars në sistemet Xbox dhe PlayStation, në Epic Games Store dhe përmes Ubisoft store. Çdo personazh në Londrën e së ardhmes së afërt do të jetë…
Rocket League kap 1.3 milionë lojtarë
Kalimi free-to-play vërtetë e ndihmoi. Pasi u bë free-to-play këtë javë, Rocket League ka arritur maja të reja, duke kaluar shumë shpejt një milionë lojtarë në të gjitha platformat, për herë të parë në historinë e lojës. Tani, vetëm dy…
Pasi Rocket League u bë free-to-play, serverat u bënë crash
Dje Rocket League u bë e disponueshme falas pasi u hoq nga shitja në Steam (megjithëse lojtarët i mbajnë kopjet e tyre, natyrisht). Fluksi i lojtarëve të rinj, i kombinuar me plot lojtarë të rikthyer falë fillimit të njëkohshëm të…
Spellbreak është një free-to-play battle royale që do të lançohet në 3 shtator
Spellbreak, loja fantazi battle royale free to play ka qenë në zhvillim prej disa kohësh dhe tani po përgatitet për një lançim të plotë në datë 3 shtator. Ky njoftim vjen bashkë me një trailer kinematik që mund ta shikoni…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…