Tag: free skins

Dy skine të reja falas nga Marvel vijnë në Fortnite
Fansat e superheronjve të lojës Battle Royale të Epic do të jenë në gjendje të marrin falas dy skine të reja Fortnite Marvel, së bashku me disa artikuj shtesë, si pjesë e ngjarjes së re comics me pesë pjesë Zero…
Ja se si të merrni free skins në Mobile Legends
MOBILE LEGENDS: BANG BANG po zhvillon eventin e saj vjetore të MLBB 515 e cila i jep lojtarëve skins falas çdo vit. Këtë herë, lojtarët mund të përdorin tickets për të marrë një skin të garantuar falas dhe gjithashtu të…