Tag: free skin

Si të merrni skine të reja falas në Dota 2 | GUIDE
Lojtarët e rinj të Dota 2 mund të fillojnë armaturën e tyre me disa skine falas. Si pjesë e përditësimit të fillimit të vitit 2021, lojtarët e Dota 2 tani kanë një mënyrë të thjeshtë për të fituar një sërë…
Si të merrni armë falas në Free Fire November Event | GUIDE
Nëpërmjet eventit së Free percent, eventi Diwali po vjen në një përfundim dhe evente të tjera po zënë vendin e saj për ta mbajtur lojën interesante. Këtu keni gjithçka që duhet të dini për Testin Free Fire Booyah Gun Skin…