Tag: free game

Loja falas në Epic Games për këtë javë është një horror psikologjik
Çdo javë Epic Games Store sjell lojëra të reja në dyqanin e saj online dhe këtë javë ka sjellë një lojë horror psikologjik të cilin duhet ta provoni me patjetër. Loja falas për këtë javë është loja In Sound Mind…
Brothers: A Tale of Two Sons, së shpejti do të jetë falas
Një lojë fantastike aventureske e shkruar dhe e drejtuar nga themeluesi i studios së It Takes Two, Hazelight, do të jetë në dispozicion për t'u shkarkuar falas javën e ardhshme. Brothers: A Tale of Two Sons ka të bëjë, për…