Tag: free for all

Riders Republic është falas për të gjithë për një javë
Në rast se nuk arritët që të provonit Riders Republic gjatë kohës që ishte falas, tani është mundësia juaj për të luajtur lojën falas për plot një javë. Riders Republic është loja më e fundit extreme sports nga Ubisoft e…
Free-for-All Deathmatch ka ardhur në disa servera të Valorant
Ky mode do të vijë në Europë në orën 02:00 Free-for-All Deathmatch më në fund ka ardhur në serverat e North America, Brazil dhe Latin America në Valorant. Ky mode po lançohet në kohë të ndryshme në botë për shkak…
Free-for-All LTM do të vijë nesër në Call of Duty: Mobile
Secili për vete Një mode ikonë i multiplayer nga të gjithë lojërat Call of Duty po vjen në versionin mobile të lojës. Lojtarët do të kenë mundësi të luajnë Free-for-All nga 11-17 tetor. Në këtë LTM, secili është për vete.…