Tag: free fire x justin bieber

Free Fire bashkëpunon me Justin Bieber për pesë-vjetor
Garena ka njoftuar një tjetër bashkëpunim interesant me një artist pop dhe këtë herë, Justin Bieber do të shihet në mbretërinë e Free Fire me një gamë të gjerë përmbajtjesh që vijnë në lojë, si dhe në frontin e mediave…