Tag: free fire world series

Free Fire arrin 60 milion përdorues aktivë të përditshëm
Free Fire ishte loja më e shkarkuar në celular në vitin 2019 Free Fire së fundmi kapi një kulm të ri prej 60 milion përdoruesish aktivë të përditshëm, sipas rezultateve të analizës së Sea Limited mbi tremujorin e katërt dhe…
Garena zbulon planet për Free Fire Esports gjatë 2020
Esporti më i madh në mobile do të jetë edhe më i madh gjatë këtij viti Pas një viti 2019 spektakolar ku turnamente si Free Fire World Series 2019 arritën më shumë se 2 milionë shikues, Garena i ka dhënë…