Tag: Free Fire: The Cobra

Si të shkarkoni Free Fire: The Cobra
Një update i ri ka ardhur në Free Fire dhe tashmë ky update po vjen për në të gjitha shtetet. Ky version i ri është quajtur OB26 dhe do të njihet ndryshe si Free Fire: The Cobra. Ky update i…