Tag: free fire ranked

Free Fire sjell Bomb Squad 5v5 dhe një hartë të re
Garena Free Fire ka zbuluar disa detaje rreth veçorive të modalitetit të ri të përditësuar Bomb Squad 5×5 Ranked së bashku me hartën e re të Santiago-s, si dhe teaserin e disa eventeve të tjera të ardhshme. Pas përditësimit të…