Tag: free fire europe premier league

Regjistrimet e Free Fire Europe Premier League 2020 fillojnë në 14 shtator
Ekipet më të mira do të konkurojnë në Continental Series. Free Fire Europe Premier League 2020 do të hapë regjistrimet në datat 14-16 shtator. Prize pool-i i turnamentit është $25,000 dhe fillon zyrtarisht me hapjen e qualifiers në 20 shtator.…