Tag: free fire continental series

Free Fire Continental Series kap 1.5 milionë shikues
Free Fire esports vazhdon të rritet. Të treja edicionet e Free Fire Continental Seres (FFCS) u luajtën gjatë kësaj fundjave për Amerikat, Azinë dhe EMEA. Secila kishte një pize pool prej $300,000 në të cilën po konkuronin 12 ekipe. FFCS…