Merrni falas bundles, skins dhe pet në Free Fire Beach Party Celebration
Festa vjetore në Beach pritet të vijë më 14 qershor. Për të festuar eventin e ardhshëm, Free Fire po dhuron bundles dhe skins falas Fansat e kësaj loje Battle Royale janë duke pritur për Free Fire Beach Party-n e ardhshme.…