Tag: Fred Ehrsam

90% e NFT-ve do të jenë të pavlefshme për 3-5 vite
NFT kanë kapur stuhinë e tregut të artit dhe shumë industrive të tij këtë vit. Dhe aktivitetet e saj jashtëzakonisht të paqëndrueshme tregtare e bëjnë akoma herët të thuhet se si do të luajë. Por, sipas një prej furnizuesve më…