Tag: France

Ju mund të vizitoni serverin Minecraft të presidentit të Francës
Ju mund të vizitoni serverin Minecraft të Emmanuel Macron nëse dëshironi. Kjo është një fjali e çuditshme për t'u shkruar, por ja ku jemi në vitin 2022, dhe lajmet e Minecraft mund të shkojnë nga të qenit rreth rikrijimit të…
iPhone-ët e vjetër bëhen më të shpejtë nëse bëni këtë gjë
Në të kaluarën, ka pasur polemika rreth performancës së iPhone -ve, veçanërisht iPhone -ve të vjetër. Sipas një raporti të fundit nga Kina, për sa kohë që ndryshoni vendndodhjen në Francë, performanca e telefonave do të bëhet më e shpejtë.…
Franca gjobit Google me 500 milionë euro
Sipas Reuters, mbikëqyrësi antitrust i Francës vendosi një gjobë prej 500 milion euro për Google Alphabet(GOOGL.O) për mosrespektimin e urdhrave të rregullatorit se si të zhvillojnë bisedime me botuesit e lajmeve të vendit në një rresht mbi të drejtat e…
Google gjobitet me plot 270 milion dollar
Google do të paguajë një gjobë prej 220 milion € (270 milion dollarë) dhe do të bëjë ndryshime në biznesin e saj të madh të reklamave në internet si pjesë e një zgjidhjeje antitrust me rregullatorët francezë. Dënimi vjen ndërsa…