Tag: fracture

Harta e re e VALORANT, Fracture mund të marrë ndryshime së shpejti
Ndërsa nuk ka kaluar shumë kohë që harta më e re e Valorantit, Fracture, bëri debutimin e tij në shoot-erin taktik, duket se tashmë është në një rregullim. Fracture është padyshim harta më unike që Riot Games i ka prezantuar…
Harta e re e Valorant: Fracture, ka një histori nga pas
Fracture, harta më e fundit e prezantuar në VALORANT, përmban elementë të historisë që do të përditësohen me çdo patch të ri. Harta e fundit ka elemente ndërvepruese të historisë që ndihmojnë në krijimin e skenarit të përgjithshëm VALORANT dhe…