Një hartë e re po vjen në PUBG Mobile
Fourex mund të bëhet harta më e vogël në lojë Një hartë e re do të vijë së shpejti në PUBG Mobile dhe nuk është Erangel 2.0. Pamjet nga një beta e lojës e publikuar kohët e fundit tregojnë një…