Microsoft sjell Forza Street në Mobile | GameON BUZZ
Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania. Për të marrë këto shpërblime dhe një eksperiencë të plotë të Forza Street, sigurohuni të vizitoni faqen zyrtare të @Telekom Albania https://www.telekom.com.al/ Forza Street e Microsoft, më në fund mbërrin në mobile. Loja racing…
Free2Play | Agents: Biohunter vjen në Early Access dhe Amazon do të lançojë Crucible
Këtë javë, Agents: Biohunter erdhi në early access në Steam, ndërkohë që Amazon zbuloi datën e lançimit të lojës të tyre më të re, Crucible. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni F2P. Lojërat: Crucible - 0:15 Valorant - 1:08…
Forza bëhet falas në PC dhe mobile me Forza Street
Falë Turn 10 Studios, lojërat Forza do të kenë një spinoff. Forza Street, një lojë falas e dizenjuar për tu luajur "kudo dhe kurdo" është tashmë e disponueshme në Windows PC. Loja do të vijë më vonë gjatë vitit në…