Tag: Forza Motorsport

Forza Motorsport do të vijë në pranverën e 2023
Loja e fundit Motorsport doli në 2017 Forza Motorsport e re do të dalë në konsolat Xbox dhe PC në pranverën e vitit 2023 dhe në Game Pass që në ditën e parë. Kjo do të jetë pesë vjet pas…
Forza Motorsport do të vijë në Xbox Series X me 4K, 60fps dhe ray tracing
Ndizni motorrat. Seritë e Forza do të vijnë në Xbox Series X, me Microsoft që njoftoi zyrtarisht lojën e ardhshme në linjën e Forza Motorsport, të zhvilluar nga Turn 10 studios, në eventin e fundit të Xbox. Microsoft thotë se…