Tashmë mund të garoni me makinën e Cyberpunk 2077 në Forza Horizon 4
Playground Games dhe CD Projekt Red po shtojnë makinën nga loja e Cyberpunk 2077 në lojën racing open-world, Forza Horizon 4. Studiot njoftuan marrëveshjen në The Game Awards dje. Makina është në dispozicion si përmbajtje falas për t'u shkarkuar në…
Ky fans i Cyberpunk 2077 ka krijuar Porsche Turbo të Johnny Silverhand në Forza Horizon 4
Në Night City Wire që u mbajt javën e shkuar për Cybperpunk 2077, CD Projekt Red na dha një pamje të mirë të automjeteve që do të ketë loja. Ndër to ishte edhe Johnny Silverhand’s Porsche 911 Turbo. Loja e…
Forza Horizon 4 merr një mode battle royale falas
Prezantohuni me The Eliminator. Forza Horizon 4 ka marrë një update të madh që i ka shtuar lojës një mode battle royale, të quajtur The Eliminator. Ajo do të jetë falas. Çdo ndeshje do të suportojë deri në 72 lojtarë…
LEAK: Më shumë se 120 makina të reja do të vijnë në Forza Horizon 4
Leak-u më i fundit i Forza Horzion 4 është mjaft i madh Dataminers duket se kanë zbuluar një listë me më shumë se 120 makina në Forza Horizon 4, të cilat mund të vijnë në lojë gjatë sezonit të ardhshëm.…
Forza Horizon 4 do të vijë me një version lego
Expansion-i vjen në 13 qershor Expansion-i i rradhës për Forza Horizon 4, që do të vijë me datë 13 qershor, quhet Lego Speed Champions dhe është çdo gjë që mund të dëshironim nga një expansion i Forza. Trailer-i i ri…
Forza Horizon 4 arrin të ketë mbi shtatë milion lojtarë
Forza Horizon 4 ka sjellë mbi shtatë milion lojtarë që kur u lançua në tetor. Kjo shënon një nivel mjaft të madh suksesi për të. Zhvilluesi i saj, Playground Games nuk ka dhënë informacione specifike se si deshifrohen këto numra…
Forza Horizon 4 Review
Në tetor 2012, lançimi i Forza Horizon arriti për t’i dhënë zgjidhje asaj që Forza Motorsport ka kërkuar për mjaft kohë. Një lojë si Forza Motorsport 4, open world, me një hartë interesante, me vëmendjen mbi eksplorimin dhe sigurisht të…
Forza Horizon 4: ‘Preload’ në PC dhe Xbox One
Lëshimi i Forza Horizon 4 po afrohet. Video-loja garuese do të lëshohet më 2 tetor për PC dhe Xbox One. Disa javë para lëshimit, 'file'-t të nevojshme për të luajtur mund të shkarkohen nëpërmjet 'Preload'. Shkarkimi paraprak është tani i…
Forza Horizon 4: Shfaqja e gameplay-t të lojës gjatë Gamescom 2018
Një vështrim i thelluar në modalitet e reja, karakteristikat dhe 'courses' në Forza Horizon 4, live nga Gamescom! Microsoft dhe Playground Games i dhanë publikut materiale të reja për Forza Horizon 4 gjatë Gamescom 2018 në Gjermani. Materiali është i pasur më…