Tag: forum

Një gamer nxjerr informacione sekrete ushtarake për të fituar një debat mbi tanqet
Të gjithëve u pëlqen të fitojnë një debat, apo jo? Pavarësisht nëse jeni të gatshëm në fitore, nuk mund të mohohet nxitimi që ndjeni kur nuk jeni dakord me partnerin tuaj për diçka dhe e kërkoni atë, vetëm për të…
Në mungesë të një forumi, lojtarët e Borderlands 3 i janë drejtuar sërish Steam
Lojtarët e Borderlands 3 po përdorin forumin e Borderlands 2 në Steam. Lojtarët e Borderlands 3 të PC, në mungesë të një vendi ku mund të shprehin mendimet dhe shqetësimet e tyre për lojën kanë gjetur strehim në forumin e…