Tag: Fortnitemares Halloween

Kur nis Fortnitemares 2021, game modes, skinet etj
Kanë kaluar vetëm disa javë që kur filloi Sezoni 8 i Fortnite dhe lojtarët ishin në gjendje të shihnin shumë përmbajtje bashkëpunimi në këtë sezon të ri. Dhe tani kur koha e festave po afron, është koha që Epic Games…
Skins e Ghostbusters arrijnë në Fortnite në kohën e duhur për Halloween
Item Shop u bë update brenda natës dje dhe prezantoi disa skins zyrtare Ghostbusters në lojë përpara Halloween. Nëse dëshironi t'i tregoni lojtarëve të tjerë të Fortnite se në fakt nuk keni frikë nga fantazmat, atëherë mund të blini setin…