Tag: fortnitemares 2021

Kur nis Fortnitemares 2021, game modes, skinet etj
Kanë kaluar vetëm disa javë që kur filloi Sezoni 8 i Fortnite dhe lojtarët ishin në gjendje të shihnin shumë përmbajtje bashkëpunimi në këtë sezon të ri. Dhe tani kur koha e festave po afron, është koha që Epic Games…