Tag: fortnite x transformers

Epic mund të sjellë Transformers në Fortnite
Një event Fortnite x Transformers mund të shfaqet së shpejti nëse duhen besuar leaks në internet, dhe zhvilluesi i lojës Battle Royale Epic Games ndoshta po e lë të kuptohet gjithashtu për këtë, duke u shtrirë përsëri në ngjarjen Collision…