Star Wars pushton Fortnite Chapter 2
Gjithçka ndodhi gjatë Fortnite x Star Wars Pasi hasën disa probleme të vogla teknike, eventi Fortnite x Star Wars më në fund filloi në 14 dhjetor dhe shumë veçori dhe content i ri u hap, u zbulua dhe u bë…