Tag: Fortnite x NBA: The Crossover

Konfirmohet eventi i Fortnite x NBA
Epic Games ka njoftuar një event crossover midis Fortnite dhe NBA. "Fortnite x NBA: The Crossover" do të shoh grupe të personalizuara të skins për secilin ekip të NBA të lëshuar në Fortnite. Krahas kësaj do të ketë oferta të…