Tag: fortnite x dragon ball

Ky leak zbulon detaje rreth Fortnite x Dragon Ball crossover
Leakers dhe dataminers më të njohur të Fortnite duken ende mjaft pozitivë që një crossover me Dragon Ball është në rrugë e sipër, dhe këtë javë, ne mund të kemi marrë disa detaje të reja në lidhje me këtë event…